Първоначално публикувано от alfa racer GTA
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Подробности около разни ремонти на 159
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално публикувано от bass Покажи съобщение...Alfa Romeo 159 SW, 1.9 JTDm
Alfa Romeo 156, 2.4 JTD
Ex: Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, Subaru Legacy 2.5i,
Alfa Romeo 156, 2.0TS
Comment
-
Първоначално публикувано от AlfaMan Покажи съобщение...аз заглеждам ей тези http://www.ebay.co.uk/itm/1620615362...%3AMEBIDX%3AIT , но точно проблема е малкото място отзад.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95
Comment
-
Може и да сте прави, но на мен ми изписа грешка нещо като "check dipped front light" и докато не смених изгорялата крушка ми седеше една иконка като крушка, та дори след запалване на двигателя когато надписа изчезваше ми стоеше долу в левия ъгъл на екранчето (в едно квадратчеточно в ъгъла) между скоростомера и оборотомера една лампичка като тази:
Та дори ми изписа и крушката на задния номер "check number plate liight" .
След като сложих новите крушки на късите(смених ги и двете) тази лампичка се махна от екрана на компа като грешка и сега единствено ми изписва "check number plate light" .
Мързи ме но тези дни като паднат температурите ще сменя и крушката на номера.Другата крушка на номера не е изгоряла и си свети все още.Attached FilesAlfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня
Comment
-
Първоначално публикувано от alfa racer GTA Покажи съобщениеcheck dipped front lightИ много ги проклетосвах точно щото за всяка друга глупост има чек...
Кое поколение/година е колата?
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95
Comment
-
По спомен ноември 2006 година.
Талона не е пред мен и ме мързи да ходя по другите стаи в тази горещина, че там е 32 градуса, а в моята е с климатик.Навън термометъра показва засега 38.6 градуса, но най-високата температура лятото се постига вечер между 18'30 часа и 19'30 часа - та "чакам" днеска температурни рекорди...Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня
Comment
-
Колеги, някой да е виждал някъде 159-ка на части? Днес си счупих капачката на казанчето с антифриза, по-точно две от чопчетата дето държат клапанчето и при развиване то остава в гърлото на казанчето. Мъчих се да го лепя за капчаката ама си влиза много стегнато и на следващото развиване се разлепя.Alfa Romeo 159, 1,9JTS EX
Comment
-
[QUOTE=angels;1491073]Колеги, някой да е виждал някъде 159-ка на части? Днес си счупих капачката на казанчето с антифриза, по-точно две от чопчетата дето държат клапанчето и при развиване то остава в гърлото на казанчето. Мъчих се да го лепя за капчаката ама си влиза много стегнато и на следващото развиване се разлепя.[/QU
Да не си сменял верига?Last edited by Митко145; d.m.y г., 20:28.145 1.4ТС 97г.EX,156sw2.4jtd 20V 2005 EX,
159sw 2.2jts ti 07г. EX,147 1.9jtdm 8V 07г.EX
159 1.9jtdm 05г.
Comment
-
[QUOTE=Митко145;1491074]Първоначално публикувано от angels Покажи съобщениеКолеги, някой да е виждал някъде 159-ка на части? Днес си счупих капачката на казанчето с антифриза, по-точно две от чопчетата дето държат клапанчето и при развиване то остава в гърлото на казанчето. Мъчих се да го лепя за капчаката ама си влиза много стегнато и на следващото развиване се разлепя.[/QU
Да не си сменял верига?
Тия дни ще го сменям маслото, струва си да се опита моята е живия пример, че може и да изкарат и повече тия вериги.Last edited by angels; d.m.y г., 20:59.Alfa Romeo 159, 1,9JTS EX
Comment
-
Първоначално публикувано от angels Покажи съобщениеКолеги, някой да е виждал някъде 159-ка на части? Днес си счупих капачката на казанчето с антифриза, по-точно две от чопчетата дето държат клапанчето и при развиване то остава в гърлото на казанчето. Мъчих се да го лепя за капчаката ама си влиза много стегнато и на следващото развиване се разлепя.Alfa Romeo 159, 1,9JTS EX
Comment
-
Първоначално публикувано от angels Покажи съобщениеТа някой, някъде капачка да е виждал?A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Comment
Comment